top of page

Szállítási Feltételek

 

www.vitaloptika.hu / www.vitaloptika.com

 

 

Jelen Szállítási Feltételek a Kereskedő Általános Szerződési Feltételeinek elválaszthatatlan része,
annak teljes tartalmával és valamennyi pontjával együtt értelmezendő.

 

VÁSÁRLÓINK KÉNYELMÉT ÉS IGÉNYEIT MAXIMÁLISAN FIGYELEMBE VÉVE WEBÁRUHÁZUNKBAN TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁS ESETÉN 
MINDEN FIZETÉSI MÓD BIZTOSÍTÁSA,

ILLETVE A BRUTTÓ 15.000 FT FELETTI VÉGÖSSZEGŰ MEGRENDELÉSEK HÁZHOZSZÁLLÍTÁSA

DÍJMENTES!

1.     Személyes átvétel optikai szalonunkban (7400 Kaposvár, Honvéd u. 2.)

 

A személyes átvétel DÍJMENTES.

 

Megrendelését személyesen is átveheti előre egyeztetett időpontban üzletünkben. A megrendelt termékeket összekészítjük, melynek megtörténtéről a megrendelés során megadott elérhetőségeken (elsősorban telefonon vagy e-mailen) értesítjük Vásárlóinkat. A megrendelt termékek átadása előzetesen egyeztetett időpontban történik.

 

Telefon: 06 30 939 9199
E-mail: info@vitaloptika.hu
Web: www.vitaloptika.hu
Facebook: www.facebook.com/VitalOptika/

 

2.     Házhozszállítás belföldre – GLS futárszolgálat

Szerződött partnerünk által a kiszállítás munkahelyére, lakására, vagy egyéb címre munkanapon 8.00 és 17.00 óra között történik.

 

A házhozszállítás díja:

  • Bruttó 15.000 Ft alatti végösszegű megrendelés esetén                   990 Ft

  • Bruttó 15.000 Ft feletti végösszegű megrendelés esetén                 DÍJMENTES

 

A futár munkanapokon 8:00 és 17.00 óra között szállítja ki a csomagot. A megrendelés során kérjük, szíveskedjék megadni a kiszállítással kapcsolatos minden adatot (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). A kiszállítás előtti munkanapon emailben értesítést küldünk a feladás tényéről és a fuvarlevélszámról. A kiszállítás reggelén megerősítésként egy SMS-t küld a futárszolgálat. Szükség esetén pedig kapcsolatba léphet a futárcéggel és akár módosíthatja a kiszállítási adatokat. A futárszolgálat elérhetősége: https://gls-group.eu/, Telefon: +36 1 802 0265, Mobil: +36 20 890-0660

 

Két kézbesítési kísérlet után a futárszolgálat 5 munkanapig tárolja a csomagot, mely után a Vásárló az ügyfélszolgálaton tud érdeklődni. Minden esetben internetes csomagkövetést biztosítunk a szállítás során.

Teendők sérült termék esetében: Kérjük minden esetben átvételt megelőzően győződjön meg a csomagolás sértetlenségéről. Amennyiben a termék vagy a csomagolás a szállítás során sérült meg, úgy panaszbejelentést, egyéb igényt csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha a futárral jegyzőkönyv felvétele történt. További információ: https://gls-group.eu/HU/hu/gls-reklamacio

bottom of page