top of page

Fizetési Feltételek

 

www.vitaloptika.hu / www.vitaloptika.com

 

 

Jelen Fizetési Feltételek a Kereskedő Általános Szerződési Feltételeinek elválaszthatatlan része,
annak teljes tartalmával és valamennyi pontjával együtt értelmezendő.

 

VÁSÁRLÓINK KÉNYELMÉT ÉS IGÉNYEIT MAXIMÁLISAN FIGYELEMBE VÉVE WEBÁRUHÁZUNKBAN TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁS ESETÉN 
MINDEN FIZETÉSI MÓD BIZTOSÍTÁSA,

ILLETVE A BRUTTÓ 15.000 FT FELETTI VÉGÖSSZEGŰ MEGRENDELÉSEK HÁZHOZSZÁLLÍTÁSA

DÍJMENTES!

Általános tájékoztatás egészségpénztári tagok számára

Egészségpénztári kártyával kizárólag személyes átvétel során üzletünkben lehetséges fizetni a megrendelt termékek ellenértékét. Erről a fizetési módról kérjük, tájékozódjon részletesen a lenti „Személyes átvétel során egészségpénztári kártyával” pontban vagy a következő általános tájékoztatás pont alatt. A legtöbb egészségpénztár kártyáját elfogadjuk optikai szalonunkban, azonban minden más egészségpénztári tag számára olyan számlát tudunk kiállítani, melyet az egészségpénztárak elfogadnak. Ez esetben a számlát a Vásárló küldi el annak az egészségpénztárnak, amelynek tagja, és az egészségpénztár a megfelelő formátumú számla beküldése után téríti vissza a vásárlás összegét. Számlát minden fizetési mód esetén kiállítunk, így kérjük, amennyiben egészségpénztári számlát igényel, a megrendelés leadásakor minden esetben ügyeljen a megfelelő egészségpénztár kiválasztására, és a megfelelő adatok megadására, melyről egészségpénztárának weboldala nyújt teljes körű tájékoztatást. A megrendelést követően utólag már nem áll módunkban eltérő adatok szerinti számlát kiállítani. Egészségpénztár nevére történő számla kiállítása DÍJMENTES.

Általános tájékoztatás egészségpénztári-, SZÉP-, illetve Erzsébet Utalvány Plusz Kártyával történő fizetés esetén

Amennyiben a megrendelés ellenértékét egészségpénztári-, SZÉP-, vagy Erzsébet Utalvány Plusz Kártyával kívánja fizetni, azt KIZÁRÓLAG SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ESETÉBEN áll módunkban biztosítani. Ez esetben kérjük válassza a „Megrendeléskor a Webáruházban bankkártyával” vagy a „Megrendelést követően előre utalással” fizetési módot és a megrendelés során jelölje meg, hogy a termék személyes átvétele során egészségpénztári-, SZÉP-, vagy Erzsébet Utalvány Plusz Kártyával kíván fizetni. Ez esetben a bankkártyával vagy átutalással megfizetett összeg előlegnek minősül, melyről a Kereskedő előlegszámlát állít ki. A személyes átvétel során az egészségpénztári-, SZÉP-, vagy Erzsébet Utalvány Plusz Kártyával történt fizetést követően az előleget készpénzben vagy átutalással visszatérítjük a Vásárlónak. Személyes átvétel során egészségpénztári-, SZÉP-, vagy Erzsébet Utalvány Plusz Kártyával történő fizetés DÍJMENTES.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

1.  Megrendeléskor a Webáruházban bankkártyával (PayPal)

2.  Megrendelést követően átutalással

3.  Házhozszállítás során utánvéttel (készpénzzel vagy bankkártyával)

4.  Személyes átvétel során készpénzzel

5.  Személyes átvétel során bankkártyával

6.  Személyes átvétel során egészségpénztári kártyával

7.  Személyes átvétel során SZÉP-Kártyával (Szabadidő alszámla) – K&H, MKB, OTP

8.  Személyes átvétel során Erzsébet-utalvány Plusz Kártyával

1.     Megrendeléskor a Webáruházban bankkártyával (PayPal)

Webáruházunkban lehetősége van bankkártyával fizetni megrendelését. Amennyiben ezt az opciót választja, úgy a megrendelés véglegesítése után átirányítjuk online fizetési szolgáltatónk (PayPal.com) biztonságos felületére, ahol bankkártyájával kifizetheti megrendelését. A fizetés akár American Express (AMEX) kártyával is történhet. Ha rendelkezik PayPal fiókkal, akkor onnan is lehetséges átutalni a megrendelés ellenértékét. Megrendeléskor a Webáruházban bankkártyával történő fizetés DÍJMENTES.

2.     Megrendelést követően átutalással

A megrendelt termékek véglegesítését követően az átutalással történő fizetési módot kiválasztva Webáruházunk egy díjbekérőt küld a megadott e-mail címre, melynek banki átutalással történő kiegyenlítésével és az átutalt végösszeg Kereskedő bankszámlájára történő jóváírásával tekintjük a megrendelést véglegesnek. Megrendelést követően átutalással történő fizetés DÍJMENTES.

3.     Házhozszállítás során utánvéttel (készpénzzel vagy bankkártyával)

A megrendelt termékek házhozszállítása során általánosan olyan termékek ellenértékét lehetséges a futárszolgálat közreműködésével utánvéttel (készpénzzel vagy bankkártyával) fizetni, melyek nem egyedi gyártásúak, illetve a Kereskedő raktárkészletének részei vagy a Webáruházban ez a fizetési mód lehetséges az adott terméknél. Ezen termékek esetében a Webáruházban lehetőség van e fizetési mód kiválasztására is.

 

Szerződött partnerünk által a kiszállítás munkahelyére, lakására, vagy egyéb címre munkanapon 8.00 és 17.00 óra között történik. Az utánvétes fizetési mód esetén a futárszolgálat képviselőjénél készpénzzel vagy bankkártyával is lehetséges a megrendelt termékek ellenértékének kifizetése. Házhozszállítás során a készpénzzel vagy bankkártyával történő fizetés DÍJMENTES.

Elfogadott bankkártya típusok:

  • MasterCard

  • Maestro

  • VISA

  • American Express

4.     Személyes átvétel során készpénzzel

A megrendelt termékek személyes átvétele során kizárólag olyan termékek ellenértékét lehetséges optikai szalonunkban készpénzzel fizetni, melyek nem egyedi gyártásúak, illetve a Kereskedő raktárkészletének részei. Ezen termékek esetében a Webáruházban lehetőség van e fizetési mód kiválasztására is. Személyes átvétel során készpénzzel történő fizetés DÍJMENTES.

5.     Személyes átvétel során bankkártyával

A megrendelt termékek személyes átvétele során kizárólag olyan termékek ellenértékét lehetséges optikai szalonunkban bankkártyával fizetni, melyek nem egyedi gyártásúak, illetve a Kereskedő raktárkészletének részei. Ezen termékek esetében a Webáruházban lehetőség van e fizetési mód kiválasztására is. Személyes átvétel során bankkártyával történő fizetés DÍJMENTES.

 

Elfogadott bankkártya típusok:

  • MasterCard (MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro)

  • VISA (VISA, VISA Electron, VPay)

  • JCB

  • American Express

  • Diners Club

6.     Személyes átvétel során egészségpénztári kártyával

A megrendelt termékek személyes átvétele során általánosan olyan termékek ellenértékét lehetséges optikai szalonunkban egészségpénztári kártyával fizetni, melyek nem egyedi gyártásúak, illetve a Kereskedő raktárkészletének részei. Ezen termékek esetében a Webáruházban lehetőség van e fizetési mód kiválasztására is.

 

Amennyiben egyéb termék ellenértékét kívánja egészségpénztári kártyával fizetni, kérjük válassza a „Megrendeléskor a Webáruházban bankkártyával” vagy a „Megrendelést követően előre utalással” fizetési módot és a megrendelés során jelölje meg, hogy a termék személyes átvétele során egészségpénztári kártyával kíván fizetni. Ez esetben a bankkártyával vagy átutalással megfizetett összeg előlegnek minősül, melyről a Kereskedő előlegszámlát állít ki. A személyes átvétel során az egészségpénztári kártyával történt fizetést követően az előleget készpénzben vagy átutalással visszatérítjük a Vásárlónak. Személyes átvétel során egészségpénztári kártyával történő fizetés DÍJMENTES.

 

Egészségpénztári kártyával kizárólag személyes átvétel során üzletünkben lehetséges fizetni a megrendelt termékek ellenértékét. A legtöbb egészségpénztár kártyáját elfogadjuk optikai szalonunkban, azonban minden más egészségpénztári tag számára olyan számlát tudunk kiállítani, melyet az egészségpénztárak elfogadnak. Ez esetben a számlát a Vásárló küldi el annak az egészségpénztárnak, amelynek tagja, és az egészségpénztár a megfelelő formátumú számla beküldése után téríti vissza a vásárlás összegét. Számlát minden fizetési mód esetén kiállítunk, így kérjük, amennyiben egészségpénztári számlát igényel, a megrendelés leadásakor minden esetben ügyeljen a megfelelő egészségpénztár kiválasztására, és a megfelelő adatok megadására, melyről egészségpénztárának weboldala nyújt teljes körű tájékoztatást. A megrendelést követően utólag már nem áll módunkban eltérő adatok szerinti számlát kiállítani. Egészségpénztár nevére történő számla kiállítása DÍJMENTES.

7.     Személyes átvétel során SZÉP-Kártyával (Szabadidő alszámla) – K&H, MKB, OTP

A megrendelt termékek személyes átvétele során általánosan olyan termékek, szolgáltatások ellenértékét lehetséges optikai szalonunkban SZÉP-kártyával fizetni, melyek nem egyedi gyártásúak, a Kereskedő raktárkészletének részei, illetve a SZÉP-Kártya felhasználási szabályai azt lehetővé teszik. Ezen termékek esetében a Webáruházban lehetőség van e fizetési mód kiválasztására is.

 

Amennyiben egyéb – engedélyezett – termék vagy szolgáltatás ellenértékét kívánja SZÉP-kártyával fizetni, kérjük válassza a „Megrendeléskor a Webáruházban bankkártyával” vagy a „Megrendelést követően előre utalással” fizetési módot és a megrendelés során jelölje meg, hogy a termék személyes átvétele során SZÉP-kártyával kíván fizetni. Ez esetben a bankkártyával vagy átutalással megfizetett összeg előlegnek minősül, melyről a Kereskedő előlegszámlát állít ki. A személyes átvétel során az SZÉP-kártyával történt fizetést követően az előleget készpénzben vagy átutalással visszatérítjük a Vásárlónak. Személyes átvétel során SZÉP-kártyával történő fizetés DÍJMENTES.

8.     Személyes átvétel során Erzsébet-utalvány Plusz Kártyával

A megrendelt termékek személyes átvétele során általánosan olyan termékek, szolgáltatások ellenértékét lehetséges optikai szalonunkban Erzsébet-utalvány Plusz Kártyával fizetni, melyek nem egyedi gyártásúak, a Kereskedő raktárkészletének részei, illetve az Erzsébet-utalvány Plusz Kártyával felhasználási szabályai azt lehetővé teszik. Ezen termékek esetében a Webáruházban lehetőség van e fizetési mód kiválasztására is.

 

Amennyiben egyéb – engedélyezett – termék vagy szolgáltatás ellenértékét kívánja Erzsébet-utalvány Plusz Kártyával fizetni, kérjük válassza a „Megrendeléskor a Webáruházban bankkártyával” vagy a „Megrendelést követően előre utalással” fizetési módot és a megrendelés során jelölje meg, hogy a termék személyes átvétele során Erzsébet-utalvány Plusz Kártyával kíván fizetni. Ez esetben a bankkártyával vagy átutalással megfizetett összeg előlegnek minősül, melyről a Kereskedő előlegszámlát állít ki. A személyes átvétel során az Erzsébet-utalvány Plusz Kártyával történt fizetést követően az előleget készpénzben vagy átutalással visszatérítjük a Vásárlónak. Személyes átvétel során Erzsébet-utalvány Plusz Kártyával történő fizetés DÍJMENTES.

1
2
5
7
4
6
3
8
bottom of page